Studentski život

Otvoreni dani Forenzike

Studenti Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti zajedno s Upravom i zaposlenicima Odjela organiziraju manifestaciju Otvoreni dani Forenzike koja će se održati u utorak 22. svibnja 2018. i srijedu 23. svibnja 2018 u prostorijama Odjela, Ruđera Boškovića 33 u Splitu. 

Svi zainteresirani učenici, studenti i drugi posjetitelji pozvani su na predstavljanje ovog Sveučilišnog odjela, odnosno njegova četiri modula kada će studenti održati radionice o različitim temama vezanim za forenziku. Tako će prvog dana u utorak 22. svibnja, s početkom u 12 sati, biti predstavljene teme iz područja Istraživanja mjesta događaja i Forenzične kemije i molekularne biologije. Drugi dan, srijeda 23. svibnja, s početkom u 12 sati, rezerviran je za teme iz područja Forenzike i nacionalne sigurnosti te Financijsko – računovodstvene forenzike.

Ova manifestacija bit će prigoda za posjetitelje, a posebice studente Forenzike, da upoznaju brojne goste, znanstvenike i stručnjake iz forenzike ili srodnih zanimanja s kojima je predviđeno druženje u sklopu programa Otvorenih dana Forenzike.