Studentski život

Svečano otvaranje tri nova cageball terena na krovu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“

Svečano otvaranje tri nova cageball terena na krovu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“

Tri nova cageball terena na krovu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ svečano se otvaraju u četvrtak, 24. svibnja, studentskim turnirom kojeg organizira Unisport Split u suradnji sa Studentskim centrom i Sveučilištem u Splitu.
 
Na turniru, koji se održava od 16 do 22 sata, nastupa čak 69 ekipa, od čega su četiri ženske. 
Terene će otvoriti prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, uz nazočnost članova Senata, u 19.30 sati kada će se dodijeliti medalje za najbolje ženske ekipe, nakon čega će u 20 sati uslijediti dvije revijalne utakmice. U revijalnom dijelu snage će odmjeriti Studentski zbor i Studentski centar te momčadi Rektorata i Unisporta, a rektor Anđelinović će izvesti počasni početni udarac te će nakon utakmica podijeliti priznanja.

Finale muških ekipa, kao i utakmica za 3. mjesto se očekuju u 22 sata.
Studentski centar je osigurao besplatan roštilj i piće za sve sudionike, odlične nagrade za osvajače medalja te posebnu nagradu za najbolju ekipu turnira. Upravo ta glavna nagrada za osvajače turnira je PlayStation 4, koji će uz ostale nagrade i medalje biti dodjeljen odmah po završetku finalne utakmice.

Uz dobru muziku, roštilj, odlične utakmice te sportsko druženje vjerujemo da će novi tereni nakon otvaranja zaživjeti studentskim duhom te da se s njima obogaćuje ponuda besplatnog sportskog druženja na Kampusu.

U prilogu se nalazi detaljan raspored utakmica.

Vezani dokumenti