Studentski život

Natječaj za financiranje studentskih projekata iz sredstava od upisnina

Natječaj za financiranje studentskih projekata iz sredstava od upisnina

Glavno povjerenstvo sukladno članku 4., stavku 9., Pravilnika o raspodjeli sredstava ostvarenih od upisnina studenata Sveučilišta u Splitu i o financiranju studentskih projekata (u daljnjem tekstu Pravilnik), na 1. sjednici održanoj 21.prosinca 2018.g., pod točkom 2. dnevnog reda, donosi odluku o raspisivanju Natječaja za financiranje studentskih projekata iz sredstava ostvarenih od upisnina. Natječaj je otvoren od 22. prosinca 2018. godine do 22. siječnja 2019. godine u 23:59 sati.

Ukupan iznos sredstava raspisanog natječaja će biti objavljen kao nadopuna ove odluke nakon raspodjele nenatječajnih sredstava.

Pravo prijave na natječaj imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu te grupe studenata i studenti pojedinci koji studiraju na Sveučilištu u Splitu, a koji zadovoljavaju uvjete definirane Pravilnikom.

Natječajem neće biti financirani:

  • projekti udruge, grupe studenata i pojedinaca koji za natječaje provedene proteklih godina nisu dostavili račune i opravdali iznos dobiven na natječaju.
  • projekti koji po mišljenju nadležnog povjerenstva nisu zadovoljavajuće elaborirani.
  • projekti za koje je ponuđen nerealan financijski plan.

Projekti bez potpune dokumentacije odbacit će se bez razmatranja, o čemu nadležno povjerenstvo vodi računa po službenoj dužnosti.

Ovim će se natječajem financirati sljedeće kategorije programa:

  1. kultura, umjetnost i sveučilišni mediji;
  2. znanost i tehnologija;
  3. studentski sport.

Povjerenstvo će izvršiti evaluaciju prijavljenih projekata sukladno Pravilniku.

Prijava na natječaj vrši se online putem preko aplikacije na linku: http://natjecaji.unist.hr

Za korištenje aplikacije nužna je registracija putem iste te preporučamo da to obavite što prije jer istekom roka za prijavu nije moguće više ulaziti u aplikaciju. Obrazac je moguće uređivati beskonačno puta dok se ne klikne dugme „Predaj SZST-u“ čime se zaključava mogućnost daljnje prijave. Jedan račun može prijaviti više projekata.

Pravilnik-o-raspodjeli-sredstava-ostvarenih-od-upisnina-studenata_29_11_2018.-1

Financijski plan