Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

Cjeloživotno obrazovanje

Cjeloživotno obrazovanje (lifelong education) je koncepcija koja obrazovanje promatra kao cjeloživotni proces organiziranog učenja, koje započinje obveznim školovanjem i formalnim obrazovanjem i traje cijeli život i postala je neizostavna aktivnost u svakoj profesiji. 

Odaberi temu

Centar za cjeloživotno obrazovanje

Centar za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Splitu osnovan je 31. ožujka 2022. godine na 64. sjednici Senata Sveučilišta u Splitu. Rad Centra definiran je Pravilniko o ustroju i radu Centra za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Splitu koji je usvojen 28. travnja 2022. godine na 65. sjednici
Saznaj više
Centar za cjeloživotno obrazovanje

Vrednovanje programa cjeloživotnog obrazovanja

Postupak vrednovanja programa cjeloživotnog obrazovanja provodi se kako bi se utvrdilo ispunjavaju li kriterije kvalitete i uvjete izvođenja koji su definirani Pravilnikom o postupku vrednovanja programa cjeloživotnog obrazovanja koji se temelje na načelima cjeloživotnog učenja Sveučilišta u Splitu.Postupak vrednovanja programa cjeloživotnog obrazovanja provodi Vijeće Centra za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Splitu.
Saznaj više
Vrednovanje programa cjeloživotnog obrazovanja

Baza programa cjeloživotnog obrazovanja

Baza programa cjeloživotnog obrazovanja sadrži popis svih programa cjeloživotnog obrazovanja koji se izvode na Sveučilištu i sastavnicama te osnovne podatke o navedenim programima i link na detaljne informacije o programima cjeloživotnog obrazovanja. Na Sveučilištu i sastavnicama je preko 160 aktivnih programa cjeloživotnog obrazovanja.
Saznaj više
Baza programa cjeloživotnog obrazovanja

Split Summer School

Summer schools are special programmes organized by the University of Split for the purpose of education, recreation and vacation in Split. The aim of the summer school is to provide students and young professionals from different countries to gain experience of a multicultural and interdisciplinary learning through one of seven programs and the possibility of establishing cooperation with other participants and lecturers.
Saznaj više
Split Summer School

Imate pitanje? Tu smo!