Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
4.7.2024.
ERA SHUTTLE ljetna škola: Advancing Careers in Research and Innovation 2024

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17
Sveučilište u Splitu sa zadovoljstvom poziva zaposlenike i istraživače Sveučilišta i njegovih sastavnica na sudjelovanje u prvoj ljetnoj školi ERA SHUTTLE projekta koja će se održati od 9. do 13. rujna 2024. godine u UNIST Tehnološkom parku.

Projekt ERA SHUTTLE je financiran iz programa Obzor Europa te ima za cilj razvoj karijere i jačanje kompetencija istraživača, znanstveno-potpornog osoblja i stručnjaka za transfer tehnologije.

Petodnevni program obuhvaća niz radionica koje uključuju korištenje umjetne inteligencije za povećanje produktivnosti, načine financiranja istraživanja, transfer tehnologije, intelektualno vlasništvo, inovacije i poduzetništvo. Predavači su stručnjaci iz renomiranih udruženja za transfer tehnologije poput Steinbeis-a iz Njemačke, ASTP-a iz  Nizozemske, te konzorcija europskih istraživačkih infrastruktura CERIC-ERIC iz Italije.

Sudjelovanje je besplatno za sve zaposlenike Sveučilišta u Splitu dok su troškovi putovanja i boravka pokriveni za odabrane sudionike sa Sveučilišta Gdanjsk i Malta.

Broj sudionika je ograničen, a prijave su otvoreno do 24. srpnja 2024. godine putem poveznice.

Više informacija o događanju saznajte iz teksta poziva i agende u privitku te na web stranici projekta.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!