Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
1.7.2024.
Pridružite nam se na radionici

Ciljevi

  • Cilj 4
Sveučilište u Splitu poziva Vas na radionicu "Primjena umjetne inteligencije u digitalnoj transformaciji poduzeća" koju će održati Boris Blumenschein i Darko Bosnar iz Infodom d.o.o. koji su dio projektnog konzorcija EDIH CROBOHUB++ - projekta usmjerenog na ubrzanje digitalne i zelene transformacije poduzetnika iz proizvodne industrije te javnog sektora.

Također, predstavit ćemo projekte i inicijative aktivne na Sveučilištu u Splitu koje su usko vezane uz spomenutu temu:
  • ADMA TranS4MErs - projekt provodimo zajedno s inozemnim stručnjacima iz područja istraživanja i digitalizacije. Prijavom na platformu https://trans4mers.eu/ korisnici dobivaju na korištenje digitalne vaučere u vrijednosti od 5000€ za preko 250 usluga, a namijenjen je tvrtkama u proizvodnom sektoru koji žele poboljšati svoje poslovanje koristeći se naprednim tehnologijama.
  • ENTERPRISE EUROPE NETWORK - EEN je međunarodna mreža koja pruža podršku malim i srednjim poduzećima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva kroz različite usluge i inicijative, te okuplja organizacije poznate po izvrsnosti u podršci poslovanju. Kroz našu platformu, nudimo širok spektar informacija, savjeta i prilika koje mogu pomoći poduzećima da pronađu odgovarajuće izvore financiranja.
  • Potpora konkurentnosti i razvoju Splitsko - dalmatinske županije kroz umrežavanje i suradnju tvrtki i akademske zajednice

U nastavku događanja kolegica Bruna Paušić iz EEN-a sa Sveučilišta u Splitu predstaviti će Poziv Ministarstva gospodarstva za Potporu poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo za 2024., ukupne vrijednosti 145.000.000,00 eura.

Raspored događanja možete pronaći u privitku. 
 
Kako bi ste potvrdili svoj dolazak, molimo Vas da ispunite online obrazac
 
Radujemo se vašem dolasku!
 
 
 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!