Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
13.9.2024.
Prijavite se na virtualni modul “Metal contaminants in the marine environment“ i postanite dio globalne suradnje!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 14
  • Cilj 17
Sveučilište u Splitu, u suradnji sa Sveučilištem u Kielu poziva sve studente diplomskih studija iz područja interdisciplinarnih morskih znanosti na hibridni kolegij u zimskom semestru 2024/ 2025. pod nazivom “Metal Contaminants - Metals in The Ocean” koji nosi 5 ECTS bodova.

Nastava će se održavati od 15. listopada do 17. prosinca 2024., uz tjedan online (snimljena) predavanja i hibridne (uživo) seminare koji će se održavati utorkom od 15:30 do 17:30 sati (CEST/CET).

Kolegij će voditi prof. Sylvia Sander iz GEOMAR-a i CAU-a te je namijenjen studentima koji žele proširiti svoje znanje o metalnim zagađivačima u morskim ekosustavima.

Sudjelovanje u ovom modulu omogućit će studentima povezivanje s kolegama entuzijastima iz područja znanosti o moru i područja. Osim toga, studenti će u međunarodnom okruženju stjecati nova znanja o metalima onečišćivačima u oceanima i pritom se upoznati s tematskom raznolikošću SEA-EU otvorenih izbornih modula.

Također, studenti će moći uspostaviti kontakte za ostvarivanje drugih vrsta mobilnosti, poput semestra u inozemstvu, istraživačke prakse, kombiniranog intenzivnog programa ili pak zajedničkog diplomskog rada.

Ovaj hibridni kolegij savršena je prilika za sve koji žele učiti o zagađenju metalima u oceanima u dinamičnom i međunarodnom okruženju. Pridružite se kolegama iz cijele alijanse SEA-EU, proširite svoje znanje i uživajte u kulturnoj raznolikosti i interdisciplinarnom pristupu učenju o znanostima o oceanu!

Više informacija o prijavama i detaljima kolegija možete pronaći na službenoj stranici SEA-EU .

Registracija je otvorena do 19. rujna na poveznici.

Priznavanje dodatnih ECTS-bodova moguće je ostvariti prema Pravilniku o priznavanju izvannastavnih aktivnosti Sveučilišta u Splitu te drugim važećim aktima sastavnice.


 
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!