Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

Studiranje

Preko 180 studijskih programa na našim fakultetima priprema naše studente za uspješnu sutrašnjicu.

Odaberi temu

Prijediplomski studij

Prijediplomski studij

Prikaži
Diplomski studij

Diplomski studij

Prikaži
Integrirani studij

Integrirani studij

Prikaži
Poslijediplomski studij

Poslijediplomski studij

Prikaži

Što kažu naši studenti i profesori

Kroz ove videe, gledatelji mogu čuti prave priče o tome kako je studirati na određenom fakultetu, kako se nositi s izazovima i pritiscima, te kako iskoristiti svoje vrijeme i prilike na najbolji način.

Kalendar nastave

Upisi / stipendije / nagrade

Upis na fakultet predstavlja važan korak u životu mladih ljudi. Mnogi studenti se suočavaju s financijskim izazovima tijekom svojih studija, stoga se često traže stipendije i nagrade kako bi im pomogle u financiranju troškova studija. 
Saznaj više
Upisi / stipendije / nagrade

Međunarodna i međusveučilišna suradnja

Sveučilište u Splitu sudjeluje u programu Erasmus od početka njegove provedbe u Republici Hrvatskoj 2009. godine
Sveučilištu u Splitu je 2021. dodijeljena Erasmus sveučilišna povelja (Erasmus Charter for Higher Education 2021-2027).
Sveučilište je potpisalo više od 600 Erasmus bilateralnih sporazuma s partnerskim sveučilištima, pružajući studentima i osoblju mogućnosti međunarodne mobilnosti.
Erasmus kôd: HR SPLIT01       PIC: 999818189       OID: E10208520
Saznaj više
Međunarodna i međusveučilišna suradnja

Samostalni studiji

Samostalni studiji predstavljaju priliku za studente da izgrade svoje obrazovanje na način koji odgovara njihovim individualnim interesima i ciljevima. Nudimo brojne samostalne studije koji omogućuju studentima da razviju vlastiti put kroz obrazovanje. To uključuje mogućnost kombiniranja različitih predmeta i usmjerenja, kao i mogućnost prilagodbe tempo studiranja vlastitim potrebama.
Saznaj više
Samostalni studiji

Sastavnice

Na Sveučilištu u Splitu danas studira oko 20.000 studenata, na 11 fakulteta, jednoj umjetničkoj akademiji, četiri sveučilišna odjela i jednom Samostalnom studiju. Iako relativno mlado, Sveučilište u Splitu danas se može pohvaliti s preko 180 studijskih programa koji se izvode u području društvenih, humanističkih, prirodnih, tehničkih, biotehničkih te medicinskih i biomedicinskih znanosti kao i području umjetnosti. U želji da ponudi bogatiju i raznovrsniju ponudu studija Sveučilište svoju ponudu stalno upotpunjava novim, zanimljivim i atraktivnim studijima.
Saznaj više
Sastavnice

Studentski život

Studentski život na Sveučilištu u Splitu je vrlo živahan i raznolik. Studenti mogu sudjelovati u raznim aktivnostima kao što su studentske udruge, sportski klubovi, kulturne manifestacije, volontiranje i mnoge druge aktivnosti. Na Sveučilištu se redovito organiziraju predavanja, seminari i konferencije na raznim temama, a studenti imaju priliku upoznati zanimljive goste i stručnjake iz različitih područja.
Saznaj više
Studentski život

Uključi se

Sveučilište u Splitu ima mnogo mogućnosti za uključivanje studenata u razne aktivnosti. To uključuje sudjelovanje u studentskim udrugama, klubovima i projektima. Studenti mogu sudjelovati u raznim sportskim aktivnostima, glazbenim i kulturnim klubovima, debatnim klubovima, volonterskim projektima, projektnom menadžmentu i drugim aktivnostima.
Saznaj više
Uključi se

Cjeloživotno obrazovanje

Cjeloživotno obrazovanje (lifelong education) je koncepcija koja obrazovanje promatra kao cjeloživotni proces organiziranog učenja, koje započinje obveznim školovanjem i formalnim obrazovanjem i traje cijeli život i postala je neizostavna aktivnost u svakoj profesiji. 
Saznaj više
Cjeloživotno obrazovanje

Nastavne baze

Nastavne baze predstavljaju važan alat u procesu učenja i razvoja studenata. Imamo niz nastavnih baza koje pružaju studentima pristup širokom spektru resursa, uključujući literaturu, članke, časopise, radove, multimediju, zvučne i videozapise i ostale relevantne materijale. Ove baze obuhvaćaju različita područja, kao što su prirodne i društvene znanosti, umjetnost, tehnologija i mnogi drugi.
Saznaj više
Nastavne baze

Imate pitanje? Tu smo!