Close
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

University Art Gallery

O Galeriji

Sveučilišna galerija smještena je u samom srcu Sveučilišnog kampusa, u zgradi Rektorata i Sveučilišne knjižnice u Splitu te predstavlja impozantni izložbeni prostor na dvije etaže.
Find more
O Galeriji

Suradnja i projekti

Na Sveučilištu imamo mnogo istaknutih znanstvenika i publikacija koje su imale veliki utjecaj u njihovim područjima istraživanja. Njihovi radovi citirani su u mnogim drugim publikacijama, što ukazuje na to da su njihova istraživanja značajna i relevantna za znanstvenu zajednicu i društvo općenito. Nastojimo podržati svoje istraživače u njihovom radu i promovirati njihove uspjehe i dostignuća.
Find more
Suradnja i projekti

Galerija fotografija

Snažan nam je fokus na inovacijama i prijenosu znanja, čime se nastoji stvoriti most između istraživačkog rada i praktične primjene. Ovo se postiže kroz različite aktivnosti, kao što su transfer tehnologije, patentiranje i licenciranje, suradnja s poduzećima i javnim institucijama te razvoj start-up tvrtki. Također provodimo brojne projekte koji imaju za cilj povećati svijest o važnosti inovacija i poticati suradnju između akademske zajednice i poslovnog sektora.
Find more
Galerija fotografija

Video

Provodimo brojne aktivnosti u svrhu popularizacije znanosti, kao što su organiziranje javnih predavanja, radionica, izložbi i drugih događaja. Ovim aktivnostima omogućuje se da znanstvenici i istraživači predstave svoj rad i istraživanja široj publici, a istovremeno se pruža prilika za povezivanje sa zajednicom i razmjenom znanja. Na taj način, popularizacija znanosti ne samo da promiče znanje i razumijevanje, već i potiče suradnju između znanstvenika i javnosti.

Imate pitanje? Tu smo!