Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
26.3.2024.
Humanitarna utrka La Solidaire de Brest 2024

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 10
  • Cilj 17
I ove godine Sveučilište u Splitu, u suradnji sa SEA-EU partnerskim Sveučilištem Zapadne Bretanje u Brestu organizira humanitarnu utrku La Solidaire de Brest 2024 koja osim prilike za rekreaciju, za cilj ima i prikupljanje sredstava za rad humanitarnih udruga Les Joëlettes du bout du monde i Surfrider Foundation.

Raspored događanja sličan je onome od prošle godine. U tjednu od 1. do 7. travnja, svi koji žele pomoći trebaju na svojim mobilnim uređajima preuzeti aplikaciju Strava, priključiti se događaju La Solidaire de Brest 2024 - Édition connectée i zapratiti grupu La Solidaire de Brest 2024. Svi kilometri prijeđeni pješke, trčeći, na biciklu pa čak i plivajući, bilježit će se u grupi, a svaki će kilometar donijeti 1 euro humanitarne pomoći navedenim udrugama.

Centralni događaj humanitarne utrke La Solidaire de Brest 2024 u Splitu odvit će se 5. travnja 2024. na sjevernoj strani Marjana. Tamo će u 12 h na Spinutskim vratima započeti humanitarna utrka u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani studenti, nastavnici i članovi administrativnog osoblja, ali i svi oni koji žele pomoći. Prvih pedeset sudionika dobit će i posebno dizajniranu SEA-EU majicu, zato dođite na Marjan na vrijeme.

Aplikaciju Strava možete preuzeti pomoću QR koda prikazanog u vizualu, a za dodatne informacije i upute, obratite se SEA-EU uredu Sveučilišta u Split: seaeu@unist.hr
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!