Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja

Samostalni studiji

Hotelijerstvo i gastronomija

Sveučilište u Splitu u svojoj se strategiji razvoja odlučilo neke svoje studijske programe dislocirati, pa je tako studij Hotelijerstvo i gastronomija smjestilo u Makarsku. Makarska kao sjedište ovog studija bila je iz više razloga logičan izbor, a ponajprije zbog činjenice da je Makarska sa širom okolicom jedno od naših najrazvijenijih turističkih područja.
Saznaj više
Hotelijerstvo i gastronomija

Komunikacija i mediji

U suvremenom umreženom društvu gotovo je nemoguće zamisliti područje djelatnosti izolirano od medija, a komunikacijski aspekt je razvojem informacijskih i komunikacijskih platformi postao vidljiviji i presudniji za uspješnost gotovo svih djelatnosti.
Saznaj više
Komunikacija i mediji

Mediteranska poljoprivreda

Poljoprivreda je temeljna gospodarska djelatnost koja je zbog svoje osnovne i glavne uloge proizvodnje hrane nezamjenjiva za život ljudi na zemlji.U fokusu nastavnog programa sveučilišnog prijediplomskog studija Mediteranska poljoprivreda su specifični agroekološki uvjeti mediteranskog područja i poljoprivredne biljne proizvodnje u ovom području: vinogradarstvo-vinarstvo, mediteransko voćarstvo, maslinarstvo, povrćarstvo, uzgoj ukrasnog, aromatičnog i ljekovitog bilja.
Saznaj više
Mediteranska poljoprivreda

Vojno pomorstvo

Studijski program Vojno pomorstvo (VP) petogodišnji je integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij namijenjen obrazovanju budućih časnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske.
Saznaj više
Vojno pomorstvo

Imate pitanje? Tu smo!