Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
15.3.2023.
Udruga Alumni Sveučilišta u Splitu održala je izvanrednu izbornu skupštinu Galerija slika
20230314_192806.jpg IMG-20230315-WA0006.jpg logo_ASUS.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17

Udruga ALUMNI SVEUČILIŠTA U SPLITU održala je izvanrednu izbornu skupštinu 14. ožujka 2023. godine. Za novu predsjednicu ASUS-a izabrana je izv. prof. dr. sc. Mirjana Milić (alumna Kineziološkog fakulteta u Splitu). 

U radu skupštine sudjelovali su zastupnici udruga osam sastavnica Sveučilišta - Ekonomskog fakulteta, Katoličkog bogoslovnog fakulteta, Kemijsko-tehnološkog fakulteta, Kineziološkog fakulteta, Pomorskog fakulteta, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Sveučilišnog odjela za stručne studije i Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija.

U radu su sudjelovali i predstavnici udruge alumna Medicinskog fakulteta te su izvijestili da je njihova skupština upravo donijela odluku u udruživanju u ASUS. Time je krovna udruga alumna dobila svoju jedanaestu članicu.

Kratke informacije o radu svojih udruga dali su i predstavnici alumna Filozofskog fakulteta i Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije, dok su predstavnici alumna Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti izvijestili o svojim organizacijskim promjenama.

Nakon skupštine održana je i prva sjednica Koordinacijskog odbora ASUS. Na prijedlog predsjednice Mirjane Milić, za dva dopredsjednika izabrani su Boris Milat (alumnus Ekonomskog fakuleta) i Mario Podrug (sa Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, čija je udruga pristupila ASUS-u u veljači ove godine), a za tajnika/tajnicu udruge izabrana je Ružica Popović (alumna Pomorskog fakulteta).

Skupštini se izrazima podrške obratio prof. dr. sc. Zoran Đogaš, prorektor za međunarodnu suradnju i suradnju s lokalnom zajednicom.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!